در قسمت مقاله ها شما می توانید انواع بارکدخوان از لحاظ فنی را از اینجا مطالعه نمایید اما در این مقاله می خواهیم انواع بارکدخوان از لحاظ ظاهر را بررسی نماییم.
در این دسته بندی بارکدخوان ها را به 4 دسته ظاهری تقسیم می نماییم :
بارکدخوان قلمی :
این بارکدخوان همانطور که از نامش پبداست همانند قلم بوده و نحوه کار با آن به این صورت است که بارکدخوان را در دست گرفته و هنگام تماس با بارکد آن را روی بارکد حرکت داده و دستگاه از این طریق قادر به قرائت بارکد مورد نظر می شود.
با توجه به دشواری استفاده از این نوع بارکدخوان و استقبال کم از آن ، این دستگاه در بازار جایی پیدا نکرده و به همین دلیل مدل های آن کمتر در دسترس می باشند.
بارکدخوان ثابت :
بارکد خوان رومیزی را می توان در این بخش قرار داد. در تحلیل عملکرد این بارکدخوان، دستگاه را بر روی میز نصب و پس از آن می توان کالا را از جلوی دستگاه عبور داد تا بارکدخوان بتواند بارکد درج شده بر روی هر محصول را اسکن کند.
یکی از ویژگی های خاص این دستگاه این است که برای اسکن بارکد محصولات نیازی به فشردن دکمه یا هر چیز دیگری ندارد و به صورت خودکار، عمل قرائت را انجام می دهد.
بارکدخوان دستی :
این بارکدخوان پر استفاده ترین نوع بارکدخوان محسوب می گردد.
در انواع صنف ها و صنایع بیشترین استفاده را این نوع بارکدخوان به خود اختصاص داده است و می توان از آن در شرایط متفاوت استفاده کرد.
سادگی و راحتی استفاده آن یکی از دلایل محبوبیت آن به شمار می رود.
درکنار مناسب بودن استفاده برخی از مدل های این نوع بارکدخوان دارای پایه می باشند که می توان به عنوان رومیزی و دستی از آن ها استفاده نمود.
بارکدخوان رومیزی :
بارکدخوان رومیزی نیز یکی از رایج ترین بارکد اسکنرها می باشد که بیشتر در فروشگاه های زنجیره ای مورد استفاده قرار می گیرد.
این بارکدخوان ها نوعی بارکدخوان دستی نیز به حساب می آید.
در این گونه بارکدخوان ها جهت قرائت بارکد لازم است تا دستگاه را بر روی بارکد درج شده ی کالا بگیریم تا بتواند عملیات بارکدخوانی را انجام دهد.
در این آیتم سعی نمودیم تا انواع بارکدخوان از لحاظ ظاهر را بررسی نماییم. لطفاً نظرات خود را درباره تجربیات استفاده از بارکدخوان با ما در میان بگذارید.